top of page
logo-leau-vive-02.png

Onze kamers

Het hotel beschikt over twee types kamers, waarvan er een deel toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers. In enkele van onze kamers is het mogelijk om de hond mee te nemen mits een supplement.

De kamers aan de voorkant van het hotel hebben zicht op het bos gelegen tegenover het hotel. De kamers aan de achterzijde bieden een blik op de Rau Ruaumoulin die in het dorpje Vresse uitmondt in de Semois.

standaardkamer.jpg

Standaardkamer

Knusse hotelkamer met eigen badkamer, voorzien van toilet en douche of ligbad. Een deel van onze kamers ligt aan de achterzijde van het hotel, zodat u in slaap valt bij het ruisen van het kabbelende water van de Rau Ruaumouilin. De overige kamers liggen aan de boskant. Waar u ook slaapt, u bevindt zich in een oase van rust en comfort.

Twinroom

Ook deze kamer heeft toilet en bad of douche of ligbad, maar is net iets groter en beschikt over twee aparte bedden in plaats van een dubbel bed. Ook van dit kamertype hebben we kamers aan de voor- en achterzijde van het hotel.

197383192.jpg

Comfort kamer

Ruime hotelkamer voorzien van een moderne badkamer met toilet en inloopdouche. Er is ook een koelkast aanwezig. Deze kamers liggen aan de Rau Ruaumoulin zodat u in slaap valt bij het ruisen van de stroom. U bevindt zich in een oase van rust en comfort.

Chalet

Direct achter het hotel, aan de oevers van de Rau Ruaumoulin, omringd door fraaie loofbomen, staan onze 5 prachtige houten chalets.

Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime zithoek, een slaapkamer met tweepersoons boxspringbed, alsook de badkamer met douche en toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich de twee kinderslaapkamers. De ene met 2 eenpersoonsbedden, de andere met 1 eenpersoonsbed. Deze zijn geschikt voor kinderen tot 14 jaar.

Alle chalets hebben een terras met uitzicht op de rivier.

Ontbijt en diner worden geserveerd in het hoofdgebouw.

Chalets interieur.jpg
Check in tussen 15:00 en 21:00
Check out tussen 9:00 en 11:00
Parkeergelegenheid bij het hotel
Gratis WIFI
bottom of page