RESTAURANT
Dagelijks geserveerd van 18.00 tot 21.00 uur -
Tous les jours de 18.00 à 21.00
Entrees
Voorgerechten
Potage du jour
Soep van de dag
€ 7,50
La Douzaine d'escargots de la Bourgogne avec son beurre persillé et ail
Een twaalftal Bourgondische slakken met peterselie en kruidenboter
€ 15,50
L'incontournable fromage de chèvre du pays sur son feuilleté et une poire flambé au Cognac
Lokale geitenkaas in bladerdeeg en een peer geflambeerd in cognac
€ 15,50
Le bouillon de gibier
Heldere bouillon van wild
€ 8,5
La terrine de gibier avec pomme, betterave en confit d'ognions rouge
Wildterrine geserveerd met rode biet, appel en gekonfijte rode ui
€ 15,50
Plats principaux
Hoofdgerechten
Truite de Chabotais Halleux - Meuniére ou aux amandes
Forel uit de visvijver van Chabotais Halleux - Meuniére of met amandelen
€ 22,50
Filet de Daurade grillée avec sa marinade aux herbes fraiches et légumes de saison
Gegrilde Doradefilet met verse kruidenmarinade en seizoensgroenten
€ 23,50
Suprême de pintade avec sa sauce au cidre et noix
Suprême van parelhoen met zijn cider en walnotensaus
€ 24,50
Steak de Boeuf Limousin
Steak van Limousin-rund
Aux poivre
€ 26,50
Aux champignons
€ 26,50
Beurre Maître d'hôtel
€ 26,50
Risotto - Tomates sechées
Risotto met zongedroogde tomaten
€ 19,50
Ravioles d' epinards - Ricotta
Ravioli met spinazie - Ricotta
€ 17,50
L'original carpaccio de cerf avec une salade dendives aux fruits secs
De originele hertencarpaccio met witloofsalade en gedroogd fruit
€ 17,5
Desserts
Nagerechten
Le plateau de 4 fromages
Kaasplank met 4 kazen
€ 12,5
Tiramisu Amaretto et boudoir
Tiramisu Amaretto en lange vinger koekjes
€ 10
La classique mousse au chocolat, chantilly et biscuit
De klassieke chocolademousse met slagroom en koekjes
€ 9,50
Tarte aux pommes "Maison" avec glace caramel beurre salée
Huisgemaakte appeltaart met slagroom en karamelijs met zeezout
€ 10
Le carpaccio d'ananas frais, sorbet de coco façon piña colada
Frisse ananascarpaccio met kokossorbet in piña coladastijl
€ 10,5